Next-IT
Saját naptár készítés, megrendelés 2010-re
   
Kezdőlap Domain Webhosting webhosting Referenciák referenciák ADSL Internet  Technikai segítség support
   
 
ADSL, webhoszting, tartalomszolgáltatás, adatbázisok, HTTP, http, www, WWW, FTP, ftp, PHP, php, MySQL, mysql, MYSQL, domain regisztrálás, Domain, CGI, cgi, webmail, mail, Webmail, Mail, MAIL, email, e-mail,E-MAIL, quota, Quota, spam, Spam, SPAM, szűrés, Szűrés, SZŰRÉS, spamszures, spamszűrés, vírus, virus, Vírus, ellenőrzés, virusellenőrzés, virusellenőrzés, POP, pop, imap, IMAP, SSL, ssl, titkosított, freeweb, szerver, webszerver, webserver, webhosting, tarhely, tárhely, webtárhely, webtahely
Weblap tarolas, honlap elhelyezés, weboldalak tárolása, web tárhely, olcsó táhely, és hozzá kapcsolódó szolgáltatások. Domain regisztráció, és fentartás. Ingyen domain név minden csomaghoz. Ingyen webhosting szolgáltatás. Domain hosting, és domain fentartás.Miben segíthetünk?

arculattervezés
tartalom menedzsment
online kampányok
portálok és website-ok
rendszerfelügyelet
általános szerződési      feltételek
adatvédelmi az adatkezelési szabályzat
oldaltérkép
viszonteladóknak
karbantartási hírek
állásajánlat

ADSL webhosting tárhelyWebmail
 név: 
 jelszó: 
adsl, webhosting akciókBankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés


adsl, webhosting akciókHírlevél
Ha értesülni szeretne akcióinkról, kérjük adja meg e-mail címét:
Partnereink

Ingyenes hirdetési oldal

Névnapok
Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton értesítjük Önt az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény („Eht.") 132. §-a alapján, hogy a Next-IT Hungary Kft. az Eht. és a kapcsolódó végrehajtási rendeletek előírásainak megfelelően a jogszabályok és a szabályozási környezet változása miatt módosította az internetszolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hatályos ÁSZF lehetőséget biztosít a Next-IT Hungary Kft.-nek a módosításra.
A módosított ÁSZF hatályba lépésének időpontja 2009. október 13.
A módosított ÁSZF teljes szövege, illetve annak kivonata elérhető a www.next-it.hu oldalon, illetve a Next-IT Hungary Kft. ügyfélszolgálati irodájában (1161 Budapest, Rózsa u. 34/a.), valamint külön kérésére természetesen elküldjük Önnek postai úton is.
Különösen az ÁSZF alábbi módosításaira hívjuk fel tisztelt Előfizetőnk figyelmét:

  1. A szolgáltatásminőségi mutatókra vonatkozó rendelkezésekben meghatározásra kerültek az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének a fogyasztók védelmével összefüggő követelményeiről szóló 229/2008. (IX. 12.) Korm. rendelet által megkövetelt minőségi mutatók. (5. pont, 5. Függelék)
  2. A Next-IT Hungary Kft. a célértékeket, valamint a jogszabályban meghatározott adatokat (tényleges teljesülési értékeket) az Általános Szerződési Feltételekben való megjelenítésen túlmenően ügyfélszolgálatán az előfizetők számára könnyen elérhető helyen és módon, valamint internetes honlapján közzéteszi.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen értesítés kézhezvételétől számított 8 napon belül, amennyiben pedig az ÁSZF módosításai Önt hátrányosan érintik, úgy a jelen értesítés kézhezvételétől számított 15 napon belül jogosult Előfizetői szerződését felmondani írásban vagy személyesen ügyfélszolgálatunkon.
Felhívjuk azonban a szíves figyelmét, hogy amennyiben Önnek az Interware Zrt-vel határozott időre szóló Előfizetői szerződése van, amelyben a határozott idejű elkötelezettség (hűségnyilatkozat vagy határozott idejű szerződés) fejében kedvezményesen veszi igénybe szolgáltatásunkat, úgy csak abban az esetben mondhatja fel az Előfizetői szerződést, ha a módosítások a kapott kedvezményeket hátrányosan érintik.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a jelen értesítés tartalma az elektronikus hírközlési előfizetői szerződésekre és azok megkötésére vonatkozó részletes szabályokról szóló 16/2003. (XII. 27.) IHM rendelet 5. § (1) bekezdése alapján készült.

Általános szerződési feltételek
Általános szerződési feltételek változásairól kivonat

Minőségi célértékek (2007)
Minőségi célértékek (2008)


© 2004-2005 NEXT-IT Hungary Informatikai Kft.
Cím: 1161 Budapest, Rózsa utca 34/a
Web: http://www.next-it.hu
Email:info@next-it.hu
Telefon: (36) 1 405-6000, (36) 40 200-848
Skype: next-it, Dial-up behívószám: 06 51 301 080